703307.jpg

703196.jpg

Saanko luvan?

Kesä tanssii: suvituuli niityllä,  päivänkakkarat harakankellojen tahdissa. Auringontanssi kultakorennon siivillä. Monenlaisia otteita, monenlaisia pareja.

Valokuvatorstain 53. haaste: Tanssi  ( http://inspis.vuodatus.net/)

Oikeastaan kuvassa pitäisi olla mehiläinen, tanssitaidon mestari, joka osaa viestittää matkojen päähän mesilähteiden sijainnin. Mutta kun ei ollut kuvaa, korvatkoon tämä balettetanssija hänet.

Kari Kuuva on tehnyt laulunkin kultakuoriaisesta. Kultakuoriaista ovat käyttäneet myös Poe (Korppi ja kultakuoriainen) ja Peltola - Koivu (Kirppa ja kultakuoriainen; Kirja puutarhurin iloista) . Wolfman ja Elias ovat luoneet sarjakuvahamon, joka on superroisto. Oikeastaan mielenkiintoinen luomus, kuten alla olevasta ilmenee.

Voimat ja varusteet<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Kultakuoriaisella ei varsinaisesti ole supervoimia. Kultakuoriainen on kuitenkin pakkomielteenomainen suhtautumisessaan kultaan ja yrittää saada ainetta haltuunsa niin paljon kuin mahdollista keinolla millä hyvänsä.

Kultakuoriainen käyttää apunaan monipuolista aseistusta, kuten Kulta-Asetta (jolla Kultakuoriainen kykenee kultaamaan vastustajansa liikkumattomaksi patsaaksi) ja Kuoriaisaluksia, joita rikolliselta löytyy useita erilaisia.

Kultakuoriainen käyttää korkeateknologista haarniskaa apunaan. Haarniska tehostaa hänen voimiaan moninkertaisiksi ja se on suojattu koviakin iskuja vastaan. Luonnollisesti Kultakuoriaisella on mukanaan aina varasto Kuningasvettä, jolla hän kykenee liuottamaan kultauksensa.

Haettu osoitteesta http://fi.wikipedia.org/wiki/Kultakuoriainen_%28sarjakuvahahmo%29