Sain  ilahdutuskukan Lepikseltä ja Västäräkiltä.  Kiitos, että osasittekin ilahduttaa!

Säännöt: 
 "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

Lähetän siis palkinnon kaikille, joita olen saanut kohdata täällä blogimaailmassa. Niin monet ovat tuoneet mukanaan hyvää mieltä. Luettelemisen vaarana on, että unohtaa jonkun ansiokkaan blogin. Siksi laitan tämän kaikille! Kiitos että olette olemassa siellä blogeissa ja täällä maailmassa.
 
Juuri Sinä, joka luet nyt tätä olet kukan arvoinen, Ja Sinä, jonka blogia olen saanut käydä lukemassa. Kiitos. Olet päiväni piristäjä!

1214026.jpg
 
Haasteellinen viikko takana: uusi tietojärjestelmä töissä, perunkirjoituksen valmistelu, koneasiat, pikkuserkun äidin asiat. VÄSYTTÄÄ. Lauhaa ja sateista., lumet häviää kyydillä, se tietää uusia haasteita.
 
 Perunkirjoitus on ohi, yhden ihmisen elämän lopputulos on nyt luetteloitu. Yksittäisen ihmisen asiat ovat hiukan helpompia hoitaa mutta kun läheisen ihmisen lisäksi hautaan laskee yhden toiminimen, yhden hengen yrityksen, niin siinä tuntee itsensä niin pieneksi ja avuttomaksi ja mitättömäksi. Kuinka monta ystävällistä neuvoa olenkaan saanut. Kiitos kaikille, varsinkin Saaren Ihmisille!
 
Nyt ei tarvitse enää yhtenäkään yönä miettiä, kuinka lainoista selvitään, missä välissä ehtii koneita siirtämään, kuinka työasiat saa sujumaan, kuinka ne ehtii tehdä, omat, toisen ja sen päälle kotityöt.
Ja silti, jos saisin valita, valitsisin edelleen nuo huolet, väsymyksen ja paineet, jos vaan saisin jatkaa yhteistä elämää.
 
Mutta
ei sitä meiltä kysytä.
Ei Elämä kysy. Eikä kuolema.
 
Niin haikea olo, kun vieraat lähteneet. Enää ei mennä koskaan yhdessä kylään heille.
Ei koskaan enää. Vähitellen sen alkaa ymmärtää.
 
 Mutta ehkä ensi yönä saan täyspitkät yöunet. 
Ja ehkä minäkin vielä opin käyttämään uusia tietojärjestelmiä.