naistenp%C3%A4iv%C3%A4.jpg

 

Näin upeassa naistenpäivässä en ole ollut ikinä. Tunnelma oli kaunis, herkkä, levollinen suorastaan juhlava. Ohjelmaan oli panostettu ja mielikuvitus oli ollut täydellisessä käytössä: oli rentoutumista, satuhierontaa, esitys kristillisestä mietiskelystä, ryhmäpohdintaa, kuvarunoesitys ja lopuksi vielä iltapala. Kyllä meitä hemmoteltiin.

 

naistenp%C3%A4iv%C3%A42.jpg

 

Hienot koristelut oli tehty, niiden eteen oli nähty paljon vaivaa. Hieno tunnelma.

Minulla oli kuvarunoesitys. Muutaman runon olin koonnut valokuvien seuraksi ja laittanut ne powerpoin-esitykseen. Ohjelma ei ole kovinkaan tuttu, mutta näköjään kokeilemalla löytää kivoja juttuja. Powerpointtiin oli tullut uusia ominaisuuksia, josta en tiennyt etukäteen mitään. Tykkäsin niistä kovasti.

Kumma miten paljon aikaa menee tuollaisen kymmenen minuutin esityksen koostamiseen. Varmaan päivän verran esitystä tein. Lopputulos oli sellainen, että kertaakaan en saanut esitystä itkemättä vietyä läpi, kun sitä kotona harjoittelin. Onneksi tekstit olivat mukana koosteessa niin ei tarvinnut opetella ulkoa. Vähän jännitti (siis paljon) kuinka selviydyn mutta hyvinhän se esitys meni. Moni kertoi tulleensa kosketetuksi ja sitähän olin toivonut, että pystyisi jotain antamaan edes jollekin kuulijalle.Hyvillä mielin olin esityksen jälkeen.

 

naistenp%C3%A4iv%C3%A43.jpg

 

Lattia oli täytetty erilaisilla makuupaikoilla, jossa pystyi lojumaan rentoutumistuokion aikana.