DSCN2297.jpg

 

Hakuharjoituksissa sattui pieni onnettomuus. Kannokkoisessa taimikossa pikku koivun kanto juuttui varpaan väliin ja kun vauhti oli kova niin tassusta repesi kynsi kokonaan pois. Uutta ei enää taida kasvaa, kun kynsivallikin repeytyi. Nyt on pakko lötkötellä, pitää sidettä ja ottaa rennommin. Haku on Sohvin herkkulaji, kadonnut ihminen, sen etsiminen ja löytäminen parasta maailmassa. Nyt ei ole vähään aikaan asiaa metsään.

 

DSCN2316.jpg

 

Sidettä on vaihdettu moneen kertaan mutta ei se vaan tahdo pysyä. Eläinlääkäri osasi kyllä tehdä erittäin hyvän siteen, se varmaan olisi pysynyt, ellen olisi ottanut pois. Ensimmäisenä yönä koira oli levoton ja luulin että tassu vaivaa. Niin purin paketin enkä saanut enää pysyvää tilalle. Sitäpaitsi Sohvin lempiharrastus on muutenkin kaikkien pehmoisten pumpulien nyppiminen. Kuten esim päiväpeiton pehmusteiden. Tuppoja on siellä ja täällä ja tuolla, joka puolla.

 

DSCN2331%20%282%29.jpg

 

Aika kippurakärkinen on tämä sideversio. Eiköhän tälle naura jo maan matoset  ja muut otukset, vaikka ne oravat, jotka kisailivat yläpuolisella langalla ja pihan harakat. Ollapa näppäräsorminen ea-osaaja!