367517.jpg

Miehikkälän historian ensimmäinen Poetry Slam – kisa sunnuntaina 28.10.2007 ravintola Punahilkassa klo 16 alkaen.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tule, näe, kokeile. Esitä oma kirjoittamasi runo. Esitysaika maksimissaan kolme minuuttia. Kannustajia tarvitaan. Tuomaristoa myös. Viisi parasta pääsee seuraavalle kierrokselle, josta finaaliin pääsee kolme parasta.

 

Kilpailua ei kannata ottaa liian nyppyotsaisesti. Siitä voi saada ryppyjä otsan koristeeksi. Leikkimielisyys on sallittua, toivottua muttei pakollista. Yhtä hyvin voit esittää surumielisiä, vakavia tai syvällisiä runoja. Jokainen esiintyjä voittaa. Illan juontajana toimii läänintaiteilija Petri Pietiläinen, maailman huippu lajissaan. Varaa mukaan vähintään kolme runoa siltä varalta, että selviydyt finaaliin.

 

Mukaan on tulossa myös runotrialthon. Kursiivin naiskolmikko Luumäeltä haastaa kaikki maailman rohkeat kolmikot mukaan esittämään omaa runoaan. Kolmikosta yksi soittaa, yksi tanssii ja yksi esittää oman runonsa. Tanssin ja musiikin voi käsittää avarasti ja luovasti, löytää liikkeen ja äänen vaikka kattilankannesta ja vispilästä, tai kivien pyörittelystä, tuulen huminasta yhtä hyvin kuin samaanien noitarummuista.

 

Ellei sinulla ole vielä omaa runoa, ehdit mainiosta sen tehdä. Pyydä vaikka ystäviäsi kirjoittamaan sanoja tai lauseita paperille, leikkaa ne erikseen, laita hattuun ja sekoita ja nosta yksitellen hatusta ja tee näistä runo. Voit myös poimia lauseita lehdistä, ihmisten sanomisista, mainoksista, mistä tahansa ja muotoilla ne runoksi.

 

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Ilmoittautuminen puoli tuntia ennen kisaa. Tilaisuuden järjestävät Miehikkälän kunta ja kirjoittajapiiri Kursiivi. Lisätietoja antaa Irma Notkola p. 050-4678534

 

Tarkemmat säännöt: http://www.runokukko.blogspot.com/

Säännöt alimmaisena.